Teraz jest So, 11 wrz 2010, 04:04

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Neteller - bonus za polecenie
PostNapisane: Pt, 14 sie 2009, 14:16 

Polecając znajomego w Netellerze można otrzymać bonus do 16 euro (i do 8 euro dla znajomego) :shock: . Jeśli ktoś chce mnie polecić i sobie dorobić proszę o kontakt na priva!

Tytuł: Re: Neteller - bonus za polecenie
PostNapisane: Cz, 20 sie 2009, 08:09 

... nikt nie chce? :cry:

PostNapisane: So, 17 paź 2009, 08:54 

Ponieważ posiadam już konto na Neteller, kilka uwag:
- konto email w Netteler nie musi być zgodne z kontem email zarejestrowanym np. u bukmachera - to bardzo ważne gdyż z wielu kont pocztowych z Polski nie dochodzą do nich maile: wiem że np. problem jest z interia.eu. Jest to o tyle ważne że bez możliwości przesłania skanu dowodu nie będzie można korzystać z wersji rozszerzonej konta!
- bardzo dbają o bezpieczeństwo - więc też często wydzwaniają
- standardowo rozmowę prowadzi się w języku angielskim ale można poprosić o polskiego tłumacza
- dobre rozwiązanie dla osób mających Moneybookers w PLN, a chcących mieć e-portfel w EURO
- coraz więcej bukmacherów ma możliwość wpłat z Nettelera (w tym Betfair bez prowizji)
- możliwość zostania VIP-em (m.in. darmowe wpłaty i wypłaty)
- karty elektroniczne powiązane z kontem (Mastercard)
- DAJĄ BONUS DLA POLECONEJ I POLECAJĄCEJ OSOBY - jeśli ktoś chętny pomogę :lol:
- częste promocje typu "wszystkie wpłaty bez prowizji", punkty lojalnościowe, konkursy
- strona w języku polskim
- pomocny support - podczas przelewania pieniędzy (bank) zostało an jakimś etapie zastosowane niesłusznie przewalutowanie - bez problemu dostałem zwrot ponad 20 euro - wystarczyło zgłosić i wyjaśnić

PostNapisane: Cz, 4 lut 2010, 22:31 

Rowniez polecam Netellera.

Trzeba zaplacic fee jak sie przelewa z karty na Netellera, ale nie jest to przynajmniej dla mnie uszczerbek bo nie zamierzam w kolko przelewac tam i spowrotem. Lepiej niech bedzie na Netellerze i w bukach i czeka na dobre Sure ;)

Strone czesciowo spolonizowali no i dzwonia od razu po Polsku (przynajmniej do mnie od razy Polka zadzwonila)

Ja mam juz karte MasterCard (darmowa), doszla po tygodniu , kilka dni pozniej przyszedl dobrze zabezpieczony PIN :)

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]